Shalom Festival 2018 – Press Release

PERSBERICHT

SHALOM-FESTIVAL
Groenplaats, Antwerpen
21 oktober 2018
van 14u tot 18u

Het 70-jarig bestaan van de Israëlische staat is het thema van de 14e editie van het Shalom-festival. Een klein wonder kan het land genoemd worden in haar veelzijdige bijdrage  aan o.a. onderwijs, ontwikkeling, religie, geneeskunde en landbouw.

Toegewijd aan het samenleven, de dialoog en de waarheid, streeft de organisatie van het festival ernaar een warm hart toe te dragen aan de bescheiden Joodse gemeenschap en het antisemitisme te bestrijden, maar ook de bevooroordeelde informatie die in de media verspreid wordt, van antwoord te dienen.

In een multiculturele sfeer worden vrienden en alle burgers uitgenodigd om hetfeest te vervoegen. Verschillende nationaliteiten zullen dit jaar aanwezig zijn om hun liefde aan Israël te tonen en daarmee een positieve statement te maken: Israël is niet geïsoleerd en staat niet alleen.

Cultuur, kunst, muziek, politiek, geloof, liefdadigheid, levensbeschouwing, kinderanimatie, natuur en gastronomie wisselen elkaar af tijdens de namiddag op het podium en de stands; een unieke samenstelling die de identiteit van het Shalom-festival best beschrijft.

Boogie Boy en zijn band treden op, naast pittige gospel teams in een moderne viering van de Joods-christelijke roots, de boodschap van vrede en vriendschap benadrukkend.

Het Shalom-festival is een initiatief van de Alliantie voor Vrede in het Midden-Oosten, de Belgische Coalitie voor Israël, B’nai B’rith Antwerpen, Koinonia Ministries, ORT Belgium, Christenen voor Israël, Beautiful Israel, Anet en Chrétiens Amis d’Israël.

Meer informatie vindt u op onze website: ShalomFestival.be

Perscontacten:

John van der Dussen – GSM: 0486/25.24.04
Eugenia Daskalopoulou-Tarlizou – GSM: 0497/43.64.84

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven